De vervolg stap in jouw bak avontuur

Onze cursus leert je bakken met echte ingrediënten en met een volle "bak" plezier. Zelfs als je denkt, ik kan dat echt niet.

De vervolg stap in jouw bak avontuur

Onze cursus leert je bakken met echte ingrediënten en met een volle "bak" plezier. Zelfs als je denkt, ik kan dat echt niet.

Simpele bakmethodes

Leer bakken met plezier en zelfvertrouwen.

Rustgevend bakproces

Verminder stress en je perfectionistische gedachten

Stap-voor-stap begeleiding

Groei in vaardigheden terwijl je geniet van elk moment

206+

Vrouwen geholpen naar meer bakplezier

800+

baksels gebouwd

7+ jaar

ervaring met het maken van zoete creaties

Ken je dat gevoel, je zou meer willen met bakken maar iets houdt je tegen...

Je hebt het bakken al helemaal ontdekt en vind het ontzettend leuk, lekker aan de slag met die bak-mix of misschien ben je zelfs al een beetje gaan experimenteren met de recepten die je online gratis kan vinden.

Je voelt dat je wel meer zou willen maar... je durft de stap nog niet aan om die echte mooie grote taart helemaal zelf te gaan maken. de Recepten zijn toch niet helemaal duidelijk of je weet niet zo goed waar het de vorige keer fout is gegaan. Je voelt dat je onzekerheid er een beetje insluipt als je eraan denkt en je raakt ontmoedigt.


 • Ik help jou om dat gevoel weg te nemen
 • ik neem je aan de hand mee en samen gaan we stap voor stap opweg naar die gedroomde eind positie
 • waarin jij. Ja jij lieve lezer... ook die fantastische taarten en andere zoetigheden helemaal zelf kan maken met alleen maar echte ingrediënten.

 

Ik vertel je niet alleen hoe het bakken van recepten moet, ik leg het uit en laat ook zien hoe je het moet doen. Zo is het gemakkelijk, slaag ook jij de eerste keer en hoef je niet te piekeren of het wel gaat lukken.

Elk recept is mijn persoonlijk meesterwerk, geproefd en geliefd door mijn vele klanten, die ook altijd weer graag terugkomen.

Als "kers op de taart" is het mooiste moment wanneer je na al je liefde en toewijding in je eigen zoete creaties te hebben gestopt, je deze mag delen met je dierbaren.


denk aan die fantastische verjaardagstaarten die je voortaan kan maken of een heerlijke Moeder/Vaderdag taart om jouw dierbaren te verrassen.

Begin Anke's bak avontuur

Al 7 jaar vol passie en plezier!

Hoi ik ben Anke,

7 jaar geleden begon mijn eigen bakavontuur, ik wilde mensen aan boord (bij de Koninklijke Marine) die jarig waren en ver van hun familie en vrienden waren toch iets speciaal bieden en met wat kan dat beter op je verjaardag dan een mooie taart?

Daar is mijn reis gestart en zo ben ik mezelf gaan ontwikkelen. Ik heb ondertussen al duizenden mensen blij mogen maken  met mijn vele zoete creaties en niet alleen aan boord. Ondertussen ben ik dus al 7 jaar vol passie en plezier mijn hobby aan het uitvoeren en perfectioneren. In die tijd is er wel het een en ander verandert ik ben al 4 jaar als ondernemer bezig en ondertussen al 2 jaar als full time bakster. Ik mag dan ook oprecht zeggen dat ik mijn droombaan heb! (hihi)


Maar "Hoe begin ik?", hoor ik je denken?

Laat mij je helpen met wat ik zelf graag 7 jaar geleden had willen weten.

Wat als: 

 • Ik je kan helpen om je bakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?
 • Ik je de juiste baktechnieken kan leren die duidelijk uitgelegd worden in video's. Zodat een goede basis de start is van jouw perfecte taart.
 • Jij zelfverzekerd wordt met echte ingrediënten, waardoor je geen bakmixen meer nodig hebt.
 • Jij plezier krijgt in het bakken, je heerlijke recepten kunt maken en je zelfvertrouwen groeit.


In 'Het Zoete Recept voor Bakplezier' wil ik je graag begeleiden naar ultieme ontspanning, rust en plezier.

Met mijn recepten, cursussen en themapakketten wil ik mijn grote passie met jou delen. Met mijn persoonlijke begeleiding krijg jij de kans om met zelfvertrouwen te bakken en even aan de dagelijkse drukte te ontsnappen.

Ik neem je stap voor stap mee in de wereld van zelf bakken, zonder pakjes en zakjes.

Met 'The Real Thing'-recepten van Anke's Cakes kun je zelf aan het beslag! uuhhmm de slag bedoel ik natuurlijk...

“As long as you know how to bake, life is sure to be sweet”

"zolang je weet hoe je moet bakken, zal het leven zeker zoet zijn"

Jouw reis naar meer unieke creaties start met...

bak-cursus-mindset

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset haal je meer uit jezelf maar zeker ook meer uit je baksels. Naast het leren van nieuwe recepten en smaak combinatie, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw kracht zo optimaal mogelijk kunt benutten.                                Dit gaat je helpen om beter om te gaan met negatieve emoties en jezelf minder te gaan vergelijken met anderen.
bak-cursus-jij-als-bakster

2. Jij als bakster

Tijdens dit stappenplan neem ik je mee aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en te onderzoeken wat jij het aller leukste vindt. Het is tijd om te doen wat jij het aller leukste vindt en om te stoppen met te doen wat een ander graag zou willen.
bak-cursus-basis-van-bakken

3. De basis van het bakken 

Gedurende de stappen neem ik je mee in de basis van het bakken, maar ook in de werking van bepaalde ingrediënten. Ik geloof er namelijk in als je weet wat een ingrediënt doet in een baksel je instaat bent om je eigen fouten op te kunnen lossen.

bak-cursus-aan-de-bak

4. Aan de bak te gaan

Het is een praktijk gericht stappenplan, dus er wordt goed gebakken! 
bak-cursus-van-weten-naar-waarmaken

5. Van weten naar waarmaken

Door verschillende opdrachten en uitdagingen in het stappenplan te verwerken wil ik dat je het ook echt gaat doen. Jij gaat van het stuk weten in je hoofd het ook echt waarmaken in de praktijk! 

bak-cursus-de-recepten

Let op! Alle ingrediënten die je nodig hebt kun je gewoon kopen bij je lokale supermarkt. 

met deze recepten leren we jou de basis van het bakken. We leren je ook hoe je met al deze recepten kan gaan variëren en jouw eigen smaken kan maken en samenstellen. Wordt zelf de dirigent over jouw smaakcombinaties! 

Recepten die je gaat leren: 

Verschillende decoratie technieken

Wacht niet langer en neem de Regie over jouw Bak avontuur!

+ Krijg nu tijdelijk ons Brownie recept er nog Gratis bij!

bak cursus - het zoete recept voor bakplezier

Van €230,-

Voor €67,- stap voor stap naar jouw eigen zoete creaties

In het 5 stappen plan leer ik je hoe je zelf je eigen mooiste, zoete creaties bakt, zonder de spanning of je cupcakes, Biscuit of taart wel perfect uit de oven komen.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 5 modules waarin we jou gaan omtoveren in een meesterbakker. 
 • Uitgelegd doormiddel van duidelijk recepten en makkelijke video's
 • Ontzettend leuke opdrachten waarin je gelijk gaat toepassen wat je leert
 • Onbeperkt toegang tot de cursus en de community
 • Mogelijkheid tot contact via whatsapp om al je vragen te stellen.

Krijg direct toegang 


ook te betalen in termijnen

Laat mij jouw Bakvriendin zijn.

alleen natuurlijke ingrediënten

Makkelijk keuzes

Recepten waarvan je zeker weet dat ze goed zijn met alleen echte ingrediënten (zeg vaarwel tegen pakjes en zakjes) 

Duidelijke recepturen

Duidelijke lijst met wat je nodig heb en waarvan alles gewoon lekker in de supermarkt te vinden is.

de perfecte botercreme

Recepten waar tijd en liefde inzit

Al mijn recepten heb ik zelf door de jaren heen verbeterd en geperfectioneerd. (Je gaat ook leren hoe je ze naar jouw voorkeuren kan omzetten)

met onze Bak cursus kan iedereen leren bakken

Persoonlijk en oprechte hulp.

wij zorgen dat jij slaagt in het maken van jouw zoete creaties, met mijn enthousiasme, kennis en duidelijke uitleg kom ook jij er wel (you got this!)

onze bak cursus kan iedereen leren bakken

Moment voor jezelf waar je helemaal zen van wordt.

wij leren jou om vol zelfvertrouwen te bakken zodat je echt ontspanning en plezier ervaart tijdens het bakken.
onze bak cursus kan iedereen leren bakken

een stukje liefde voor de liefste.

Het allermooiste is natuurlijk dat jij jouw zoete creaties waar je ziel en zaligheid in zit kan delen met je dierbaren en samen kan genieten.

Bak jij straks ook zonder pakjes & zakjes en de angst of het mislukt?

Anke staat echt altijd voor je klaar!
''Anke staat echt altijd voor je klaar! Je kan ze zo maar effe sturen! Ik bedoel : ik stuurde op een zondag ochtend en had een uur later al antwoord!!! Als dat geen passie voor bakken en anderen helpen is! Heel blij dat ik de stap naar de cursus heb durven zetten.''
Bak cursus Cupcake
Laura (BE)
Het ziet er echt super duidelijk en professioneel uit.
"De vormgeving is ook echt heel gaaf! En alles wordt super helder beschreven."
vrouw met bakplezier
Lisa
Ik heb hier alles wat ik nodig heb.
"De video's en beschrijving/uitleg de recepten een ook nog Anke voor als je ergens mee zit..... en ik ben direct aan de slag gegaan en heb mijn eerste echte cupcakes gebakken met eigen gemaakte botercreme versierd en ik was zo trots."
Roomboter voor de recepten
Mia
Anke zal je niet teleurstellen.
"Haar aandacht voor detail, creativiteit en onberispelijke smaak maken haar creaties absoluut onweerstaanbaar."
illustratie van cupcakes op en plateau
Britt

Zet nu direct jouw vervolg stap in het bakken!

niet-goed-geld-terug