Ontdek de zoete geheimen van een taartenworkshop!

Een hemelse reis vol plezier en gezelligheid

Persoonlijke begeleiding

  • krijg directe feedback en persoonlijke begeleiding 

Interactieve aanpak

  • Leer door te doen en bouw vertrouwen op.

Creatieve uitlaatklep

  • laat je creativiteit de vrijloop en maak je eigen kunstwerk

Boven al

super gezellig!

  • Samen met gelijk gestemde jezelf verrassen met jouw kunnen!

Taartenworkshop Agenda

taartworkshop-de-fabriek

25

APR
19:00

Koningsdag taartenworkshop

De Fabriek - Wergea (frl)

Reserveer je plek!


kosten bedragen €49,50 p.p

18

MEI
10:00

Taartworkshop

lokaal 55 (frl)
Reserveer je plek!
kosten bedragen €49,50 p.p
doodles van bak attributen

Taartenworkshop avontuur

Een taartenworkshop is niet zomaar een kookles; het is een avontuur waarin de kunst en wetenschap van het taarten maken samen laten komen. Onze workshop biedt een unieke kans om te leren van een enthousiaste en gepassioneerde professional die haar geheimen en technieken deelt voor het maken van de perfecte taart. Waarom meedoen aan een taartenworkshop? Persoonlijke Begeleiding: In tegenstelling tot online instructies biedt een fysieke workshop persoonlijke begeleiding. Je krijgt directe feedback op je werk, welke je gelijk kan toepassen en waardoor je gegarandeerd een fantastische creatie mee naar huis neemt. interactieve aanpak: Je leert door te doen. Het zelf snijden, stapelen, afsmeren en decoreren geeft je vertrouwen en vaardigheden die je met een duwtje in de juiste richting alleen door ervaring kunt opdoen. Creatieve uitlaatklep: Een workshop biedt de ruimte om te experimenteren met spuittechnieken, kleuren en ontwerpen onder de deskundige begeleiding van Anke.

Onze andere workshop mogelijkheden

Bedrijf taartenworkshop

Bedrijfsworkshops

op jouw eigen locatie of een van ons

vraag naar de mogelijkheden

vrijgezellen workshop

Vrijgezellen feesten

voor de groepen die een gezellige middag willen

samen wat creatiefs doen

babyshower workshop

Babyshowers

Geef je babyshower een twist

Verras de mommy to be!

Enkele reacties van deelnemers

"Op 14 februari heb ik een Valentijns-workshop gevolgd bij Anke's Cakes en wat was het een succes. Mijn collega's en ik werden onwijs leuk ontvangen, op een hele mooie locatie en al het lekkers stond al klaar. We hebben door middel van tips & tricks geleerd hoe wij de mooiste taart(en) konden maken. Er hing een gezellige sfeer, geen vraag was te gek en ik heb het plezier in het bakken weer helemaal te pakken. Echt een aanrader om te doen, ook met collega's of vrienden/vriendinnen!

Ik kom gauw nog een keer. Top ervaring!
Testemonial Melanie

Melanie Alisha

"Al een aantal jaar bak ik met veel plezier, maar vaak doe ik maar wat. Zelf het wiel uitvinden zeg maar. Ik had wel eens behoefte aan wat hulp, tips. Ik weet niet eens meer hoe, maar ik kwam terecht op de instagram pagina van Anke. Wauw! Dat zag er tof uit! Toen niet lang daarna Anke online plaatste dat ze een workshop zou gaan geven in mijn dorp wist ik direct dat ik dat wilde doen.

Wat een gezellige avond! Allemaal leuke mensen met hetzelfde doel. Een fijne avond, oefenen met taart en ondertussen lekker kletsen. Anke legt uit, wij aan de slag. Geen vraag te moeilijk, meedenken, tips geven. Echt een topavond!"

Testemonial Marije
Marije Groenendaal-Veentjer
"Vandaag een workshop gehad van Anke en het was ontzettend leuk! Een hele fijne en gemoedelijke bakster. Legt alles heel goed uit en helpt graag mee als het even niet lukt. Alle materialen die ze mee neemt zijn van kwaliteit en ze zorgt er voor dat het tot in de puntjes is verzorgd. Je gaat gegarandeerd met een hele mooie taart naar huis! Bijna net zo mooi als haar eigen taarten. O en niet geheel onbelangrijk..
De taart is zo lekker!
Met geluk al eerder van haar zoetigheden mogen genieten dus gegarandeerd een succes.
Dank je wel Anke! Het was super!"
Testemonial Carmen
Carmen van der Meer

Ontdek de magie van taarten maken

taartenworkshop geboekt, check!

Waarom deelnemen aan een taartenworkshop?

Een taartenworkshop biedt persoonlijke begeleiding van een professional, hands-on ervaring in het snijden, stapelen en decoreren van taarten, de mogelijkheid om je creativiteit te uiten onder deskundige begeleiding, sociale interactie met medebakliefhebbers en een ontspannende therapeutische bezigheid om even te ontstressen.

taartenworkshop geboekt, check!

Wat leer je tijdens een taartenworkshop?

Tijdens een taartenworkshop leer je de basisprincipes van afsmeren en stapelen, diverse decoratie mogelijkheden met spuitmondjes en spuitzaktechnieken, gebruik van sprinkels, eetbare bloemen en glitters om de taart helemaal naar wens af te stylen.

taartenworkshop geboekt, check!

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshops zijn geschikt voor iedereen die van taarten houdt, ongeacht ervaringsniveau of achtergrond en zolang er passie voor plezier is. Leeftijd en achtergrond spelen geen rol; enthousiasme voor het ambacht wel.

taartenworkshop geboekt, check!

Samenvattend

Deelnemen aan een taartenworkshop betekent investeren in jezelf, plezier hebben, iets moois creëren dat heerlijk smaakt, je kunstzinnige expressie tonen, technische vaardigheden ontwikkelen en genieten van elk moment. Een waardevolle stap en een ontzettend leuke dag!

Deze dames waren er gezellig bij!

jij ook de volgende keer?

"Fantastische avond, gezellig en zo laagdrempelig toch professioneel info gekregen. Ik zeg- twijfel niet en doe het 😃"
Testemonial Natalja
Natalja Dijkstra - Minejeva

"Super leuke workshop gehad! Een mooie paastaart kunnen maken. Alles was zeer goed voorbereid door Anke en Yesse. Ook de locatie Lokaal 55 in Sneek was perfect. Alle spullen stonden klaar, we konden meteen beginnen. Eerst uitleg, daarna zelf doen. De taart in 3 fases zo klaar gemaakt met een super leuk en lekker resultaat.
Ben je op zoek naar een leuke workshop voor je team, vrijgezellenfeest of samen met je vrienden? Dan is dit zeker een aanrader😃"

testemonial Jetske
Jetske van't Blik
"Een hele gezellige bakworkshop gevolgd bij Anke. We hebben een leuke en leerzame middag gehad en gingen met heerlijke taart en nieuwe bakinspiratie naar huis."
Testemonial Marianne
Marianne Glashouwer

Schrijf je vandaag nog in en dan zien wij je graag de volgende keer!

of vraag natuurlijk extra informatie over een van onze andere workshop mogelijkheden.

Inschrijven


PS.

taartenworkshop - mannen
de mannen mogen ook gewoon meedoen!